• Condyloma és kiütések

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Hétfőn együtt voltam valakivel.Szombaton szólt nekem, hogy előző este észrevett több apró és pár 2-3mm-es bőrszínű kinövést. Az orvosa megállapította, hogy Condyloma.Lehetséges, hogy az együttlétünkkor még nem voltak jelen a szemölcsök és nem lettem megfertőzve?

        WEBBeteg szakértő válasza a conyloma témában

        Kedves Kérdező!

        A HPV vírus, ami a szemölcsöket okozza akkor is jelen van a szervezetben, ha aktuálisan nem láthatóak a szemölcsök, így Ön is megfertőződhetett. Keressen fel egy bőrgyógyászt.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-24 10:24:48; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 11:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        két napja vettem észre a képen látható piros foltot