• Gomba?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. úr/nö olyan kérdésem volna ,hogy a fityma allat egy kis fehér szerü pattanás ra hasonlo dolog van hasonlit még egy miniatür virág sziromra és szeretném tudni ,hogy mi az. És az utobbi idöben a csíp a vizeletem, és olyan is elöfordult ,hogy orgazmus közbe is csípést éreztem és ezek a dolgok összefügnek-e vagy csak simma felfázás. elöre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi fertőzés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Nem tudom így megmondani mi a baja. Kezeletlen állapotban forduljon STD (Bőr-és Nemibeteg Gondozó) szakrendelésre.

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-02 17:44:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 13:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: