• Hólyagféreg

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        75 éves nagymamámnál állítólag hólyagférget (kutyaférget) állapítottak meg a májon. Ilyen korban lehetséges-e a műtéti beavatkozás vagy gyógyszeres kezelés szükséges?

        WEBBeteg szakértő válasza a hólyagféreg témában

        Kedves Kérdező!

        A kezelést nagyban befolyásolja a beteg általános állapota, a májban lévő elváltozások száma és elhelyezkedése. Valószínűleg ebben az esetben a gyógyszeres kezelés a választandó eljárás.

         

         Dr. Boros Miklós

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-02 14:54:15; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 13:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: