Hirdetés
      • Herpesz fertőzés hólyagok nélkül

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! A segítségét szeretném kérni. Nekem nincs ajakherpeszem, de a páromnak szokott lenni. Egyik délután 15:00 óra körül a párom orálisan elégített ki és körülbelül 12 óra múlva, hajnalban elkezdett bizseregnie a szája a herpesz miatt. A kérdésem az lenne, hogy átvihette ebben az esetben a herpeszt a nemiszervemre? Volt egy másik eset is, amikor a páromnak már elmúlóban volt a herpesze, a száján már begyógyultak a sebek csak egy kis hámló bőrdarab volt még ott és ő a kezével simogatta a nemiszervemet, rajtam fehérnemű volt, de átnedvesettem. Átvihette így a kezével a herpeszt? Remélem ezekben az esetekben nem kaphattam el, csak ha a hólyagokkal érintkeztem volna. Kérem nyugtasson meg. Szívességét előre is köszönöm! Lány

        WEBBeteg szakértő válasza a herpesz témában

        Kedves Lány!

        Ezekben az esetekben nagyon kicsi az esélye a vírus átvitelének, de sajnos néha hólyagok nélkül is fertőző a beteg. 

         Dr. Bodnár Edina


         
         
          
         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-18 23:03:01; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 06:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés