Csomó

2 hónapja 2 db csomót találtak a hónaljamban, mintát vettek az egyikből ami gyulladásra utalt. Kontroll uh történt a napokban a csomó még mindig ott van, nem kisebb nem nagyobb. Teendő nincs vele,? Már mindig ott lesz?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza nyirokcsomó-megnagyobbodás témában

Tisztelt Kérdező!

Amennyiben gyulladás igazolódott még kontroll vizsgálatok szükségesek. A gyulladás általában megszűnik, ha a kiváltó ok már nem áll fenn, de idő kell amíg a gyulladásos nyirokcsomó mérete csökken. Ha nem szűnik meg, hematológiai vizsgálat is szóba jön.

Dr. Jóna Angelika

Kérdés: 2008. november 26., 22:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 18:17
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Covid vakcináció
Echinacea cseppek és Pfizer oltás
Mikor képződnek antitestek?
Sztrók utáni Covid vakcina felvétel
Két oltás egymás után