Macskavírus

Tisztelt Gócs Viktor Doktor úr! Nagyon szépen köszönöm a válaszát! Én a kisfiam zárójelentéséből írtam le TOXOCARIASIS, ÉS A TOXOPLASMA fertőzés neveit, de szóban is ezt mondták az orvosok, hogy mind a 2 kimutatta a vérvizsgálat, KÖSZÖNÖM!

WEBBeteg szakértő válasza toxoplasmosis témában

Tisztelt Kérdező!

Rendben, a toxoplasmosis nagyobb eséllyel áll a nyirokcsomó duzzanat, mint egyetlen tünet hátterében. Azonban kezelni teljesen más gyógyszerekkel szokás a Toxoplasmát. Ezt érdemes lenne tisztázni, hogy pontosan mi is volt a kezelési koncepció és még egyszer rákérdezni a kontroll szükségességére, főleg, ha a nyirokcsomó duzzanat megmaradt.

Dr. Gócs Viktor  infektológus

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2008. október 02., 09:35; Megválaszolva: 2008. október 02., 09:35
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Toxoplasma vizsgálati eredmények
Toxoplasma fertőzés várandósan
Tisztelt Doktor Úr! A felsorolt előzmények mellett lát-e esélyt arra, hogy a magzatom nem fertőződött toxoplasma vírussal? A 12.15-i...
Koronavírus terjedése
HPV Otthoni kezelése
Veszettség kockázata