• HIV-fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözletem! Előre is elnézést kérek, hogy egy ilyen piszlicsáré (nagyon bízom benne, hogy valóban az) dolog miatt írok, de nagyon megrémültem. Egy sráccal volt egy kis kalandom, de csókolózáson és kölcsönös maszturbáción kívül nem történt semmi. A srác végül önmagát elégítette ki. Utána még dumáltunk egy percet, majd búcsút vettünk egymástól. Puszival és egy kézfogással váltunk el egymástól, és ekkor éreztem, hogy maradt még a tenyerén egy kis sperma. A tenyeremen van egy kis horzsolás, de már szinte teljesen begyógyult, már csak a felső hámrétegnek kell regenerálódnia. Tehát nem véres sebről van szó, és nem is éreztem semmilyen csípő vagy égető érzést, csak egy kis ragacsot a seb körül a tenyeremen. Azt tudom, hogy a HIV-vírus elpusztul a levegőben, de nem tudom, mennyi idő múlva :( Mi kábé egy percet beszélgettünk az ejakuláció és a kézfogás között. Azzal is tisztában vagyok, hogy egy bizonyos fokú vírusmennyiség szükséges ahhoz, hogy megfertőződjön valaki. A srác megtörölte a kezét, de a kézfogásnál éreztem, hogy maradt még a tenyerén valamennyi spermium. Nagyon megrémültem, és nagyon kétségbeejtő a dolog, hogy én - aki mindig igyekszik vigyázni magára és még orális együttléthez is használ óvszert - egy ilyen szituban mégis elkapom a vírust. Előre is nagyon köszönöm a válszukat!

        Dr. Sarkadi Adrien válasza a HIV témában

        Kedves Kérdező! Véleményem szerint az Ön által leírt mechanizmussal esélytelen, hogy HIV fertőzést kaphatott volna, abban az esetben sem, ha partnere HIV pozitiv lett volna. Alaptalannak látom az aggodalmát ez ügyben. Üdvözlettel: Dr. Sarkadi Adrien, infektológus szakorvos


        Kérdés: 2020. augusztus 24., 16:52; Megválaszolva: 2020. augusztus 29., 23:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: