• Félek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztel doktor úr/nő. Lenne egy olyan kérdésem, nagyon be vagyok parázva,. Kb két hete volt egy alkalom egy"rosszlanyok"-rol egy lánnyal. Nagyon igényes volt, tiszta, rendezett. Minden óvszerrel történt. Nem volt semmi baj, nem szakadt ki. Csak annyi hogy én is kényeztettem egy kicsit ott lent, de ez kb egy fél perc volt. (nem voltam benne könyökig, már mint tudja hogy értem ) arra lennék kíváncsi, hogy elkaphatok hiv fertőzést?csak egyszer történt ilyen,és nagyon félek. Nyugodt lehetek? Amugy az ilyen lanyok járnak szűrésre?

        Dr. Pék Tamás válasza a HIV témában

        Tisztelt Kérdező! Ilyen módon a vírus átvitelének esélye rendkívül kicsi, szerintem nem kell aggódnia. Azt nem tudom, hogy járnak-e szűrésre. Üdvözlettel:

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. március 16., 18:28; Megválaszolva: 2019. április 01., 10:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: