• Vérmérgezésem van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor! Napok óta lázam van, fáj a fejem, homlok és tarkó. Étvágytalan vagyok. Voltam orvosnál. Antibiotikumot írt fel. Olyan, mintha nem hatna.. Ma hidegrázásra ébredtem. Melegben, takaró alatt fázom! Úgy érzem magam, mintha rengeteg koffein lenne a szervezetemben. Nem szűnik a fejfájásom. Hogyan kellene kivizsgáltatnom magam? Baktérium okozta vérmérgezésre gondolok, van egy lyuk az orromban, az orrsövényemen. (Háziállatokkal lakom együtt. Van egy patkányom is.)

        Dr. Pék Tamás válasza a láz, hidegrázás témában

        Tisztelt Kérdező! Tünetei vírusfertőzésnek is megfelelhetnek, azonban ha állapotában javulást nem észlel, vagy új tünete jelentkezik, ismételt orvosi vizsgálat lenne javasolt. Tisztelettel:


        Kérdés: 2018. december 20., 04:30; Megválaszolva: 2019. január 23., 19:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.