Lágyéki nyirokcsomó nagyobbodás lehet Ueroplasmától?

Tisztelt Dr Úr/Dr Nő! A jobb combtőmnél 3 hónappal ezelőtt megduzzadt a nyirokcsomóm, így elmentem a háziorvoshoz.Elküldött vérvételre és viz.vizsgálatra. A véreredményemben a fehérje kicsit magasabb volt, a vizeletembe nitrit volt.Kaptam Cyprinol 100mg 1 dobozzal azt megettem újra vizelet vizsg.ami már nem jelzett semmit. A nyirokcsomóm még mindig jelen, elmentem magánúton UH ahol a radiologus patológiás nyirokcsomónak találta, irány a sebészet...nem szabdalunk csak úgy! Előbb megszúrjuk! Biopszia! Szúr eredmény gyulladás...nem vág...továbbküld bőr és nemibeteg gondozó...vérvétel...Hív negatív Szifilis negatív...kb egy hónap múlva még ugyan ide vissza ahol az orvos megvizsgál? Nem tudom mit és hogy? Közben voltam magán nőgyógyásznál ahol, első körben hüvelygyulladást állapított meg amire kaptam kúpot...a rákszűrő eredményem oké lett, bár nekem ez sem egyértelmű? tipizálásra kértem külön kenet levételt: chlamidia, mycoplasma, gonorrhoeae eredmény negatív lett Viszont! Ureaplasma Pozitív A kérdésem a nyirokcsomóm ettől lehet megnagyobbodva? A nőgyógyász a netről akart keresni nekem gyógyszert rá, és nem talált semmit...írt hüvelyöblítésre valami tejsavas valamit és 2 hónap múlva menjek vissza! Tanácstalan vagyok mit csináljak? másik nőgyógyászhoz menjek? vagy bőr és nemigyógyászhoz? (utóbbihoz 3 hét múlva megyek) Olvastam erről az ueraplasma std betegségről, hogy antibiotikum mondjuk doxicilin kell szedni mindenképp kezelni kell...ahhoz képest én semmit nem kaptam rá! okozhatja vajon ez a nyirokcsomó megnagyobbodást? ön mit tanácsol? Hova menjek tovább?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza STD, ureaplasma témában

Az ureaplasmára antibiotikumot, pl. Doxycyclint kell szedni, ez a fertőzés okozhat gyulladásos nyirokcsomókat. Azt javaslom, hogy menjen el STD szakrendelésre. A szexuális partnert is kezelni kell, különben visszafertőződik!

Kérdés: 2018. május 08., 22:03; Megválaszolva: 2018. május 14., 12:34
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
STD lelet értelmezése/kérdések
Gardenella, BV, el nem mulo panaszok
Tisztelt Doktorno/Doktor Ur! Evek ota probaljuk a cimben szereplo problemat gyogyitani, antibiotikum, kulonbozo restore meg lactotermekekkel, sajnos...
Alkalmi szex
Hosszabb ideje nincsen tartós kapcsolatom, így szeretnék alkalmi partnerrel (örömlány) kapcsolatot létesíteni. Normál és orális szex is óvszerrel...
HIV fertőzés orális szex útján?
Hétvégén bulizas után felkerestem egy lányt a rossányokm.hu-ról. Az aktus óvszerral történt, de orálisan kielégitettük egymást. Ápolt lány...