Van-e a mononucleosis infectiosában jártas specialista

Tisztelt Doktornő! A https: //www.webbeteg.hu/cikkek között olvasva akadtam az Ön írására, ezért írom e levelem. Pár nappal ezelőtti leletből. vérvétel eredményéből és az orvos diagnózisa alapján tudtuk meg, hogy fiunk, aki 26 éves mononucleosis infectiosában szenved. A betegség tünetei óta eltelt 3 hét óta sem csökkentek a fájdalmai, láza stb…-sőt egyre kevesebbet eszik és a folyadékot is alig tudja lenyelni. Tudna-e Ön segíteni a megoldásban vagy tudna-e javasolni olyan szakorvost, aki ennek a betegségnek esetleg specialistája. Segítségét előre is megköszönve! Tisztelettel: N F apa

Dr. Árki Ildikó válasza mononucleosis infectiosa témában

Tisztelt Kérdező!

A mononucleosis infectiosa súlyos eseteiben kórházi kezelés válhat szükségessé, a leírás alapján felmerülhet az Ön fiánál is (pontosan persze csak személyes vizsgálat által dönthető el.) A budapesti Szent László Kórház is kezel mononucleosis infectiosás betegeket. (nem tudom, Önök hol laknak) Az infektológus szakorvosok járatosak a leginkább ebben a kórképben (konkrét kollégát nem tudok sajnos javasolni) Mielőbbi gyógyulást kívánok a fiának!

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2016. január 11., 10:39; Megválaszolva: 2016. január 13., 23:17
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Veszettség kockázata
Megszúrt egy vércukor mérő tű.
COVID-on átesett, majd 3x oltott beteg...
Entrococcus facelis fetőzés?
Emlékeztető oltás