rettegek a hívtől2

Drága doktorúr! Elnézést, hogy ujra ezzel zavarom önt, de azt látom, hogy a nyelvem oldalán az ízlelőbimbónál kicsi lila pont van.. ez a hív jele. A menstruációmban is van zavar. Augusztusban kétszer volt meg, és erős darabos. Olvastam, hogy pontosan 3 hónap mulva látja a teszt a fertőzést.és a két hónap az tévedhet. Annyira félek, felkészültem, hogy hív vagyok. és nem tudom hogy mondjam majd el. Köszönöm válaszát és türelmét!

Dr. Pék Tamás válasza HIV témában

Tisztelt Kérdező!

A nyelv oldalán az ízlelőbimbónál kicsi lila pont nem a HIV jele, ahogy a betegség menstruációs zavart sem szokott okozni. Szerintem ezek miatt nem kell aggódnia.

Tisztelettel:

Kérdés: 2016. január 02., 09:27 ;Megválaszolva: 2016. január 05., 09:58
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
HIV fertőzés gyanú
ajánlott HIV-re tesztelni?
HIV/ARS 3
Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Alábbi kérdésemre visszatérve: https://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/fertozo_betegseg/164080 Ismét visszatért a...
HIV kiegészítés
Hív fertőzés?