Nyirokcsomó, hasfájás

Jónapot! Kb másfél-2 hónapja arra ébredtem, hogy a nyakamon megvannak dúzzadva a nyirokcsomóim. A következő napokba a fejem, hasam elkrzdett fájni és lázam is lett. (tavaly kivették a torokmandulám) A hasam mindig máshol fájt néha a mellkhasam is fajt. Azóta több helyen is voltam, a sürgősségin azt mondták hogy szerintük mononucleózis. De a nyirokcsomók es a hasfájás azóta se múlt el. A nyakam és a fejem is egyre többet fáj. Fogalmam sincs hova, kihez menjek el. Koszonom, hogy elolvasta.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza hasi fájdalom témában

Tisztelt Kérdező!

Forduljon a háziorvosához, személyes fizikális vizsgálata után ő tud laboratóriumi és egyéb szükséges (pl. nyaki/hasi ultrahang) vizsgálatokat is kezdeményezni. Mielőbbi gyógyulást, jó egészséget az új esztendőre!

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2015. december 26., 11:33; Megválaszolva: 2015. december 28., 20:08
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Mi okozhatja?
Tisztelt Doktornő, Ismételten írok Önnek, bár most nem saját problémámmal. Párommal, 28 éves, ellátogattunk Szüleimhez, Magyarországra, akkor...
Vesetágulat
Kb. 2 hete bizonytalan hasi panaszaim vannak. Ekkor tértem haza a trópusokról. Ott összeszedhettem valami fertőzést, mert kinttartózkodásom vége felé...
Entrococcus facelis fetőzés?
Emlékeztető oltás
Negyedik covid oltás biztonságos-e