Ujra kell tesztelni?

Drága Doktorúr! Elnézést, hogy ujra ezzel zavarom önt, de félek, hogy mégis esélye van a hív vírusnak. Bár a leletem negatív eredményt mutatott, mégis sok az olyan dolog, amit ugy olvastam tünete a hív+ és az aidsnek. Pl, az ínyem mindíg begyullad, a nyelvem kicsit repedt és lepedékes és a jobb oldal néha csíp, zsibbad, a kézfejemen folyton pici csípéshez hasonló kiütések vannak, és fáradékony vagyok, vérszegény, néha remeg a lábam és le kell ülnöm, kicsit szédelgek néha, és makacs hüvelygombám van ami 4 hónapja már hogy mindíg vissza jön. Már másra sem tudok gondolni csak arra, hogy hogyan is mondjam el a családomnak, hogy hív + vagyok.. azt hiszem már megőrültem: (2011 óta vagyok cukorbeteg, de nem voltak ilyen tüneteim a hüvelygombán kívül. Köszönöm a válaszát! Már attól is félek, hogy valami más nemi betegségem van és félek hogy megfertőzöm akaratlanul a lányaim: (.Bio méreux módszerrel végeztek vizsgálatot az eset után 6 héttel, azóta nem voltam senkivel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Lakos András válasza egyéb témában

A tesztet meg lehet ismételni, ha az is negatív, elfelejtheti a HIV-et, még mielőtt valóban megőrülne... A nem betegségek vizsgálata sem túl bonyolult.

Panaszai alapján nem lehet diagnózist mondani, részletesebb vizsgálatokat igényel. Vérkép, fogászati röntgen, mellkas felvétel, hasi ultrahang, nőgyógyász.

Kérdés: 2015. december 25., 08:56; Megválaszolva: 2015. december 25., 10:58
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Ujra kell tesztelni?
Kedves Doktorúr! köszönöm válaszát! Pont emiatt félek, hogy a tesztem, ami negatív volt, talán most nem lesz az, mert ezek a tünetek a tesztek...
védőoltások
Tisztelt Rákóczi Éva dr! Írtam önnek védőoltásokkal kapcsolatosan, h mennyire gyakori szövődmény a bénulás. Tetszett írni, h írjak konkrét...
Entrococcus facelis fetőzés?
VRE baktérium miatti elkülönítés
Tisztelt infektológus doktor úr! Kórházban voltam szepszissel. Ott viszont ajándékba elkaptam a VRE baktériumot. Emiatt bármilyen gondom van, nem...
Emlékeztető oltás