HIV fertőzés

Jó napot! Kérdésem az lenne! volt 1 kalandom igaz védekeztünk de az elöjátéknál orálisan kényedztettek elkaphatam az hiv fertőzést? Körülbelül rá 2 hete kapar a torok de semmi más jele nincs rossz közérzeten van mert bebeszélen magamnak, hogy hiv fertőzöt vagyok

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pék Tamás válasza HIV témában

Tisztelt Kérdező!

Ilyen módon a megfertőződés valószínűsége rendkívül csekély, ha nem történt akkor sérülés, akkor emiatt nem kell aggódnia.

Tisztelettel:

Kérdés: 2015. december 15., 17:44; Megválaszolva: 2015. december 18., 19:47
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
HIV fertőzés gyanú
ajánlott HIV-re tesztelni?
HIV/ARS 3
Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Alábbi kérdésemre visszatérve: https: //m.webbeteg.hu/orvos-valaszol/fertozo_betegseg/164080 Ismét visszatért a...
HIV kiegészítés
Hív fertőzés?