• anti-HBs kerdes

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jo napot! Par honapja rossz a kozerzetem, fokozott izzadas, alvaszavar, gyengeseg jellemzo. Budai egeszsegugyi kozpontban vegzett vizsgalatok nem mutattak ki elterest. Csatoltam egy file-t, amiben anti-HBs pozitiv (62.5 IU/L), anti-HBc negativ HBsAg negativ. Ad ez okot aggodalomra? Nem tudom, hogy kaptam-e vedooltast HBV ellen.Lehet maj problema? Lehet ilyen eredmeny vedooltas nelkul? Vert adhatok?

        Dr. Lakos András válasza a hepatitis témában

        Adhat vért (bár, ha beteg, akkor ne adjon), nincs B-vírus hepatitise. Ha májfunkciós leletei normálisak, akkor nincs aktuális "májprobléma".


        Kérdés: 2015. november 11., 15:29; Megválaszolva: 2015. november 12., 19:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        A hurutos köhögés
        COVID-19 kisokos