anti-HBs kerdes

Jo napot! Par honapja rossz a kozerzetem, fokozott izzadas, alvaszavar, gyengeseg jellemzo. Budai egeszsegugyi kozpontban vegzett vizsgalatok nem mutattak ki elterest. Csatoltam egy file-t, amiben anti-HBs pozitiv (62.5 IU/L) , anti-HBc negativ HBsAg negativ. Ad ez okot aggodalomra? Nem tudom, hogy kaptam-e vedooltast HBV ellen.Lehet maj problema? Lehet ilyen eredmeny vedooltas nelkul? Vert adhatok?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Lakos András válasza hepatitis témában

Adhat vért (bár, ha beteg, akkor ne adjon) , nincs B-vírus hepatitise. Ha májfunkciós leletei normálisak, akkor nincs aktuális "májprobléma".

Kérdés: 2015. november 11., 15:29; Megválaszolva: 2015. november 12., 19:33
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Covid vakcináció
Echinacea cseppek és Pfizer oltás
Mikor képződnek antitestek?
Sztrók utáni Covid vakcina felvétel
Két oltás egymás után