Lyme fertőzés vagy más.

(07-29-én kérdezett Lyme lelettel kapcsolatosan.) A vizsgálatra azért került sor, mert 2005-ben volt egy Lime fertőzött kullancs csípésem. Kezeltek antibiotikumokkal. Azóta jelenkező problémáim miatt került sor a vizsgálatra. Volt egy rosszindulatú melanoma deréktájon (2014-ben) , de azt ép részben kimetszették és semmi további kezelésre nem volt szükség. Azóta is renszeres kontrollra járok. Izületi gyulladások, idegrendszeri panaszok, belgyógyászati, gasztroenteorológiai vizsgálatok (enyhe bélgyulladás, autóimmun folyamat (? ) ) és kezelések zajlottak. Gyakorlatilag belgyógyász, neurológus és reumatológus kezel folyamatosan, időleges eredménnyel, majd újra visszatérnek a panaszok. Előfordul súlyos fejfájás, ritkán súlyos szédülés, hányinger, hasi fájdalmak, gerinc és izületi fájdalmak. Jelenleg is izületi fájdalmak, erős, egy-egy kisebb vagy nagyobb izomcsoportra kiterjedő rángatózás.Egészségesen élek, táplálkozom, hetente háromszor sportolok, mellette otthon is végzem napi rendszerességgel a nyaki ill. lumbális gerincszakaszra előírt tornáimat.Tanácstalan vagyok és várom a javulást, amiért én sokat teszek és nem értem a panaszaim okát. Ezért vagyok kénytelen újra és újra orvoshoz fordulni. Köszönet az előző gyors válaszért is!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Lakos András válasza Lyme-kór témában

Sajna, én innen nem látom az előző kérdését, de úgy emlékszem, IgM pozitív lelete volt. És az IgG negatív. Ha így van, akkor biztosan nincs évek óta tartó Lyme betegsége. Nem tudna eljönni? Tel: 30-9349956.

Kérdés: 2015. július 31., 11:36; Megválaszolva: 2015. július 31., 13:31
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Oltás és allergiáról
Lidocain-érzékenység és...
Szerológiai eredmény
Influenza oltás
Lehet poszt-COVID?