nyirokcsomok

Tisztelt dr! Gabor vagyok 39 eves barany himlos vagy ovsomoros voltam kaptam antibiotikumot a betegsegre ell is mult de.a nyirok csomok meg mindig bevannak dagadva ez normalis vagy nem, mert nagyon felek.koszonom a valaszat

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pék Tamás válasza nyirokcsomók témában

Tisztelt Kérdező!

A nyirokcsomók sokféle okból nagyobbodhatnak meg. Lezajlott fertőzések után egy-két hétig még biztosan nem kóros ha nagyobbak maradnak. Kérdéses, hogy hol vannak ezek a nyirokcsomók és hogy ténylegesen mekkora méretűek.

Az sem teljesen világos, hogy mire kapott antibiotikumot, hiszen vírusfertőzése volt. Amennyiben nem változnak a nyirokcsomók mérete, azt javaslom keresse fel háziorvosát.

Tisztelettel:

Kérdés: 2015. április 13., 09:39; Megválaszolva: 2015. április 15., 21:32
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Covid vakcináció
Echinacea cseppek és Pfizer oltás
Mikor képződnek antitestek?
Sztrók utáni Covid vakcina felvétel
Két oltás egymás után