Lehet, hogy megfertőződtem?

Tisztel Doktor úr! Március végén csókolóztam egy olyan fiúval, akiről kiderült, hogy vérzett a fogínye. Pár héttel később egyik nap úgy ébredtem, hogy kicsit fájt a hasam, gyengének éreztem magam és megduzzadt két nyirokcsomó a nyakamon, azonban másnapra visszahúzódtak, és más panaszaim is elmúltak. Azóta volt torokgyulladásom is, bár kiskorom óta gyakori a torokfájás nálam. Nem éreztem különösen betegnek magam, lázam sem volt. Mekkora lehet az esélye annak, hogy HIV-vel fertőződtem? Köszönöm előre is a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza HIV fertőzés félelem témában

Kedves Kérdező! Ha, mint írja, március végén csókolózott, akkor ma, április elsején nem jelentkezhettek tünetei hetekkel később! De félre a tréfával, kizárt, hogy ily módon szerezzen HIV fertőzést. A magyar lakosság ezrelékes arányban fertőzött. De ha MÉGIS NYUGTALANSÁGÁT OLDANI AKARJA, JELENTKEZZEN A LEGKÖZELEBBI NEMI BETEG GONDOZÓBAN, AHOL NÉVTELEN MÓDON VÉRVÉTELLEL, rövid várakozási idővel negatív eredménnyel megnyugtatják.

Kérdés: 2015. március 31., 16:27; Megválaszolva: 2015. április 01., 16:15
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Covid vakcináció
Echinacea cseppek és Pfizer oltás
Mikor képződnek antitestek?
Sztrók utáni Covid vakcina felvétel
Két oltás egymás után