HIV+hasmenés

Tisztelt Doktor Úr! Hónap elején meglátogattam egy örömlányt. Aktus nem volt, mert nem akart működni megfelelően a szerszámom, de úgy akart felizgatni, hogy mikor a hátamon feküdtem, akkor ő fel-alá csúszkált a péniszemen úgy, hogy összeért a nemi szervünk, és közben nem volt rajtam óvszer. Azt szeretném kérdezni, hogy így elkaphattam-e az AIDS-et? Másik kérdésem, hogy rá 10 napra hasmenéses megbetegedésem volt, ami úgy 3-4 napig tartott, Kaptam rá antibiotikumot. De rá 1 napra anyukám és testvérem is elkapta, valószínűleg tőlem, nekik is szintén hasmenésük volt. Az lenne a kérdésem, hogyha a hasmenés az AIDS tünete, akkor is elkaphatják tőlem a családtagjaim? Vagy ha elkapták tőlem, akkor ez nem is az AIDS tünete, hanem valami más vírusos megbetegedés? Válaszát előre köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Lakos András válasza hasmenés témában

A hasmenése biztosan nem az AIDS tünete. Nagyon kicsi a valószínűsége, hogy HIV-vel fertőződött. Egy hónap múlva végeztessen HIV-szűrést.

Kérdés: 2015. március 25., 01:43; Megválaszolva: 2015. március 25., 07:17
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Covid vakcináció
Echinacea cseppek és Pfizer oltás
Mikor képződnek antitestek?
Sztrók utáni Covid vakcina felvétel
Két oltás egymás után