chlamydia nemi betegség

Tisztelt Dr. Szalóczy Péter 7 hónapja vagyok kapcsolatban és 3 hete voltam elöször nőgyógyásznál. Azt mondta, hogy chlamydiám van. Irja hogy védekezés nélkül lehet elkapni. Ebben a 7 hónapban csak a páromal voltam. Elöte volt még egy kapcsolatom. Lehetséges hogy még az elöző kapcsolatba kaptam el vagy a barátom adta át nekem az ő elöző kapcsolatábol. Decemberben kezdtem el érezni hogy valami nincs rendben magamal. menstruáciok közti barnás folyás. Alhasi fájdalmak. Sűrűbb váladék.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Chlamydia témában

Kedves Kérdező! A chlamidia nem egy katasztrófa, egy a sokféle hüvelyi kórokozóból. Remélem, a biztos diagnózis tenyésztésből történt. Az erre való előírt antibiotikumra, melyet biztonságból és visszafertőződés elkerülésére szedjenek mindketten, teljesen meg fognak gyógyulni. Hogy az antibiotikum ne provokáljon esetleg gombát a hüvelyben, érdemes a szedés ideje alatt másnaponta a recept nélkül kapható Canesten hüvelykúpból egyet-egyet felhelyezni. befejezésül használjon ugyancsak recept nélkül kapható valamelyik probiotikumból egy dobozzal, olvassa el a használati utasítást. ha jól van, ez utóbbiból a hüvelyi tökéletes védőképesség érdekében heti egyet használjon évekig. Sohase vádoljon hüvelyi fertőzősé miatt, jöhet az bármely úton, kolostorban is.

Kérdés: 2015. március 21., 12:23; Megválaszolva: 2015. március 21., 21:32
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Lehet poszt-COVID?
Nemi herpesz
Elég-e a koronavírus elleni...
3 éve hőemelkedés
Sputnyik oltási reakció