bakteriumos fertozas kezelese

30 eves vagyok amerikaban elek! 6 honapja voltam nogyogyaszati vizsgalaton akkor candida albicans es gardnerellat diagnosztizaltak.... clindamicyn 2%-ot irtak fel (7 naposat) a kezeles utan par nappal ujbol visszatertek a tunetek (nagyon suru feher folyas szinte kremes) februar 20.-an voltam ismet vizsgalaton: candida albicans, gardnerella es atopobiumot diagnosztizaltak: (ismet clindamicynt irtak fel ami megint semmit nem segitett.... mar tobb mint 1 honapja szedek minden nap probiotikumot, c-vitamin 1000mg, foghagyma kapszula 1000mg, immunerositot! 8 honapja elek parkapcsoltba, paromnak nincs tunete szeretnenk babat de igy lehetetlen......: ((( kerem segitsen! valaszat elore is koszonom

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

Az alkalmazott készítményt nem helyileg kell alkalmazni, hanem napi 3x300mg-ot szájon át.

A gomba kezelése is szájon át alkalmazott készítménnyel tanácsos.

Ha ez nem megfelelő kezelést biztosít hüvelyváladék tenyésztése jön szóba, és kitenyésztett kórokozó célzott kezelése.

A partner kezelése is tanácsos, a vissza fertőzés elkerülésére..

Kérdés: 2015. március 16., 19:38; Megválaszolva: 2015. március 16., 21:53
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Covid vakcináció
Echinacea cseppek és Pfizer oltás
Mikor képződnek antitestek?
Sztrók utáni Covid vakcina felvétel
Két oltás egymás után