Mi lehet ez?

Tisztelt Doktor Úr! Olyan kérdéssel fordulok Önhöz hogy egyik héten a szeméremajkak meg vannak duzzadva, pirosak, néha égő csípő érzést viszketést tapasztalok sőt vérzett is mintha ki lenne repedve. És észrevettem még apró kiütéseket is rajta. A folyásom is sárgás-fehér színű néha szagtalan de van hogy savanyú szagú. A másik héten meg mintha magától elmúlna. Akkor semmi panaszom nincs. Először fertőzésre gyanakodtam, de állítólag allergiás reakció is lehet. Szedek fogamzasgátlót már lassan 3 éve. Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Dóra

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza Nagy ajak duzzanat témában

Tisztelt Kérdező!

Feltêtlenül forduljon sürgősen nőgyógyászhoz, mert ezt csak szemêlyes vizsgálattal lehet eldönteni!

üdvözlettel:

dr. Törő

Kérdés: 2015. február 18., 13:07; Megválaszolva: 2015. február 18., 18:10
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Covid vakcináció
Echinacea cseppek és Pfizer oltás
Mikor képződnek antitestek?
Sztrók utáni Covid vakcina felvétel
Két oltás egymás után