Hiv-fertőzés

Tisztelt doktor-úr/Nő/! Bár tudom nagyon elfoglalt kérem írja le véleményét az esetről! Január 6-án volt egy védekezés nélküli orális kapcsolatom egy prostituáltal! Nagyon megijedtem, hogy elkaptam a hiv-fertőzést! 3hét-SZ.László/Uniform/Negatív! 4, 5, 6, 8, 9, 10, Hét OEK Elisa/Negatív/11, 12hét SZ.László/Determine/Negatív/! 13.hét OEK/Negatív/17.hét OEK Negatív! Tehát van egy csomó negatív tesztem.Sikerült a "hölgyet is megszűretni 6 hét után"Vikia"gyorsteszt és elisa biomeriux/OEK"Negatív. A tesztek biztosan megbízhatóak ennyi idő után, viszont mi van ha a szervezetem nem termel kimutatható mennyiségű ellenanyagot? az antigén akkor is kimutatható lett volna? A 8 héten, torokgyulladás, fejfájás, nyírokcsomó nagyobbodás, hónaljban, nyakon, voltak ízületfájdalmaim/térd, nyak, csukló/! Ezek mind beleillenek az akut-tünetek közé! Ön szerint kizárható a fertőzés? Vagy végeztessek újabb teszteket?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pék Tamás válasza a HIV témában

Tisztelt Kérdező! Valóban beillhetnek a fenti tünetek az akut HIV betegség tünetei közé, azonban a feltételezett fertőzést követően 17 héttel levett minta negatív eredménye azt kizárja, hogy akkor megfertőződött volna. Tisztelettel:

Kérdés: 2014. június 11., 10:44; Megválaszolva: 2014. június 12., 18:54
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
COVID: Íz- és szaglásvesztés...
Treponema teszt
Megfertőződhettem veszettséggel?
COVID 19 fertőzés