Lehet mandulagyulladásom mert orálisan kielégítettem a barátomat?

Nem most csináltuk már így először(kb egy hónapja), de az egyik barátnőm meg van győződve róla hogy emiatt vagyok most beteg mert elkaptam valami fertőzést... és ezért voltak múlt héten afták is a számban (velem néha előszokott fordulni hogy előjönnek) bennem ez fel sem merült, de folyton ezt szajkózza. Arra lennék kíváncsi ez lehetséges? A barátom velem vesztette el a szűzességét és én is vele. Lehet valami betegsége amit most elkaptam? Ma voltam orvosnál, ő azt mondta mandulagyulladásom van, ekkor bennem még fel sem merült semmi ilyesmi.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a fertőzés témában

Nem gondolom, hogy a mandulagyulladását a partnerétől kapta, mivel nem lehet nemi betegsége, ha együtt vesztették el a szüzességüket (és nem csalták meg egymást).

Kérdés: 2014. április 14., 23:28; Megválaszolva: 2014. április 16., 19:44
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Ajánlott-e számomra a covid elleni...
COVID: Íz- és szaglásvesztés...
Treponema teszt