• Lép eltávolítás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Nekem 2009-ben Mononucleosisom volt, ami miatt a mirigyeim, lépem és a májam megnagyobbodott. Azóta a lépem folyton visszatérően fáj. Ki lehet ezt vetetni ilyen indokkal?

        Dr. Pék Tamás válasza a lép témában

        Tisztelt Kérdező! Panaszai valószínűleg nincsenek összefüggésben azzal, hogy négy évvel ezelőtt átesett azon a betegségen. Ilyen indikációval nem lehet "kivetetni a lépet". Ha folyamatos panaszai vannak, annak az okát kellene felderíteni. Tisztelettel:


        Kérdés: 2014. március 29., 06:06; Megválaszolva: 2014. április 01., 17:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció