Micrococcus

Tisztelt Doktor Ur! Legutobbi Cytologia vizsgalatom Micrococcus bakteriumok jelenletet mutatta ki, melyre Cicatridina huvelykupot javasolt az orvosom. Szukseges barmifele kezeles a partneremnek? Es ha igen, milyen? Nem ez az elso eset, hogy nekem enyhe fertozesem van es o kezeletlenul marad. Nagyon szeretnek pontot tenni a dolgok vegere, ha lehetseges. Koszonom valaszat.

Dr. Papos István válasza bakteriális fertőzés témában

A partnert is párhuzamosan kezelni kell, vagy a kezelés idejére tartózkodni kell a nemi élettől.

Kérdés: 2013. október 14., 10:23; Megválaszolva: 2013. október 16., 10:13
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Staphilococcus aureus telepek
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Terhességem vége felé hüvelyváladék tenyésztést végeztek, melyből kiderült, hogy Staphilococcus aureus nevű...
Veszettség kockázata
Megszúrt egy vércukor mérő tű.
COVID-on átesett, majd 3x oltott beteg...
Entrococcus facelis fetőzés?