Mi lehet ez?

Tisztelt Weborvos! Nincsenek hüvelygombára utaló jelem (nem ég, nem viszket, nem csíp) éppen csak annyi hogy a nemi szervemen túrós féle valami van kérem segítsen és mit tehetek érte amúgy volt már hüvelygombám ezen a tünetem kívül minden elmúlt a Canestennel csak ez maradt ami eléggé idegesít! Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza hüvelygyulladás témában

Kedves Kérdező! A hüvelygonba lehet panaszmentesen is jelen. A leggegyszerűbb bizonyítás a kenetvizsgálat, vagy a tenyésztés. De ha tisztzódott a kérdés, szokjon rá a ren dszeres, heti két hüvelyöblítéshez, mert az sugarával mechanukailag is kiüríti a felesleges váéladékot vagy lob terméket.Biztos diagnzis nélkül ne kezdjen újabb gombaellenes szereket használni. Jó lenne a hüvelyében végre erős tejsavbaktérium törzseket kinevelni. Erre valók a recept nélkül is kapható hüvely probiotikumok kúpban vagy tablettában. Olvassa el a használati utasítást.

Kérdés: 2012. szeptember 10., 21:02; Megválaszolva: 2012. szeptember 12., 21:24
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Oltás és allergiáról
Lidocain-érzékenység és...
Szerológiai eredmény
Influenza oltás
Lehet poszt-COVID?