mi lehet ez?

tisztelt doktor ur /no ojan kerdesem van hogy lefekutem egy prostitualtal de viszont ovszerel vedekeztem.ra egy bapra elkezdet viszketni a peniszem egy hetre ra a makkon apro kis piros potyok jelentek meg es viszketet azota eltelt ket honap most a makk pereme be van lilulva es alhasi fajdalmaim vanak mar egy ideje. a szamban megjelent valami hojag nem tudom h ez szifiliszre utal v felsertetem valamivel.koszonom a valaszat elore is

Dr. Földi Ildikó válasza nemi betegségek témában

Kedves Kérdező!

Sajnos az óvszer sem véd 100%-osan a nemi betegségektől. Pontosan csak vizsgálat, mintavétel után lehet megmondani, mitől vannak a panaszai. keresse fel a területileg illetékes bőr-és nemibeteg gondozót.

Kérdés: 2012. szeptember 01., 21:05 ;Megválaszolva: 2012. szeptember 03., 15:27
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Nemi betegség
Engem most az a kérdés foglalkoztat, hogy ha majd egy lánnyal ott leszek és szájjal (nyelvel) örömet szeretnék neki szerezni (a nemi szervénél)...
Gonorrhea utóhatása lehet?
5 éve Afrikában védekezés nélkül voltam egy hölggyel és hát a helyi orvos gonorrheát állapított meg. Kaptam két adag penicilin injekciót, amitől...
Covid19 védettség
HIV fertőzés kockázata
Veszettség