fertőzés

A kérdésem az lenne hogy van egy fertőzés ez a bizonyos Genitália környéki szemölcs (Condyloma Acuminatum) ez egy éve jelentkezett nállam a párommal együtt vagyok másfél éve de volt egy rövid szünet a kapcsolat legelején és együtt voltam más egy máik személlyel. A párom ugyanúgy.Rá 2 hónapra jelentkeztek a tünetek nállam ami elég hosszadalmas kezelés(orvos utasitására) ecsetelés által elmúlt és nem is jelentkezett azóta viszont a párom is elkapta bár nemtudom biztosan hogy ő teljesen tünetmentes volt e.Neki is jelentkeztek a tünetek szemölcs formájában rá (az enyémtől számitott) 2 hónapra.Ez tavaly márciustól zajlik ami elég kellemetlen.Viszont nem hajlando urologushoz elmenni. A nekem felirt ecsetelőt kiváltva neki egy időre elmult viszont visszajött az együttlét után és azota szenvedünk vele.Viszont érdekesnek tartom hogy nállam nem jelentkezett nem alakult ki egyszer sem. A kérdésem már kétségbeesetten hogy mivel tudnánk ezt eltűntetni hogy ha a párom nem akar elmenni orvoshoz. Mert ecsetelőt már nemtudok feliratni és már egy éve nyomaszt ez a probléma. Mondták hogy óvszerrel védekezzünk hát volt hogy ezt betartottuk viszont bármennyire is felelőtlenség ezt mivel egy pár vagyunk nem igazán tartjuk be.Tudom vagyis gondolom ez helytelen hiszen ha a problémát orvosolni szeretnénk hogy várjuk ha nem tartjuk be ami fontos. A kérdésem mindenesetre az hogy orvos kikerülése esetén milyen módon tudjuk ezt eltávolítnani? Az ecsetelő és svédcseppes megoldást probáltuk de már ecsetelőt nem irnak fel nekem mert nekem nincs bajom..És probléma köztünk mert hogy a párom szerint biztosan én tőlem kapta el.Lehetséges esetleg a forditotja? HA már nekem nincs semmi bajom és tünetmentes vagyok jó ideje viszont ő nem..Lényegében ez a két kérdésem van de az eltűntetés lenne fontos. Mert már régóta probléma sajnos.Bízom benne hogy tud nekem valami orvos kerüléssel mentes gyógymódot találni.Hogy van e esetleg vény nélkül kapható ecsetelő vagy bármi..Köszönöm a választ előre is,

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Stehlich Gábor válasza condyloma témában

Tisztelt Kérdező!

Ez egy nagyon komoly betegség. Csak orvosi segítséggel oldható meg. Azzal is hosszú hónapokig tarthat, mert a vírus lappangási ideje 8-10 hónap is lehet. Bizonyos típusai a nőknél a méhnyakrákot okozzák.

Feltétlenül menjenek orvoshoz.

Tisztelettel: Stehlich Gábor

Dr. Stehlich Gábor
Dr. Stehlich Gábor Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus
Kérdés: 2012. augusztus 31., 09:55; Megválaszolva: 2012. szeptember 03., 17:41
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Condyloma és rákszűrés
Tisztelt Doktor úr! 2015. október elején a nőgyógyászom Condyloma-t diagnosztizált, és Condyline-t írt fel. Egy kis fehér pötty volt a gát és a...
Így fetőzhet-e a condyloma?
Üdvözlöm! Több mint egy éve kiderült, hogy condylomám van, az akkori páromtól kaphattam el, ő nem tudodd róla, hogy van. Condyline oldattal...
Condyloma gyógyszeres kezelése
Tisztelt Doktor Úr! Condylomát diagnosztizált 2 hete nálam az orvosom. 1 doboz Isoprinosine tablettát és 2 üveg Condyline oldatot írt fel. Múlt...
Condyloma betegség és lézeres...
Tisztelt Doktor! A baránőmnél diagnosztizáltak condyloma nevezetü betegséget, őt kezelték lézeres mütéttel és semmi mással (bár sztem ennyi...
Condyloma gyógyulási folyamata
Tisztelt Doktor Úr! Nagyjából 3 éve Hpv3 magas rizikójú (16) vírust találtak nálam, rendszeres ellenőrzést követően a múlt év...