Nemiszervi betegseg!

Jo Napot Kivanok! Csilla vagyok es 22 éves....par hete eszrevettem egy kis sumolcs szeru dudort a nemi szervemen es egy hete megjelent meg egy ugyanolyan ehez kozel! Ugy nez ki mint a borom csak latom hogy valami uj, amit nem tudok hogy mi az.... Nem viszket, nem faj, semmi...csak zavar........ Rendszeresen elek sexualis eletet de egy partnerem van...nem valtogatom oket.... Fel eve voltam nogyogyasznal, rakszuro vizsgalaton is es semmi gondom nem volt... Jelenleg Spanyolországban élek ezért csak azt szeretném kideríteni hogy el kelle mennem orvoshoz? es hogy mi lehet ez? amirol a neten olvastam az a HPV virus...de eléggé kizártnak tartom hiszen egy partnerem van es o neki nincs ilyen baja>> Válaszát elore is nagyon szépen koszonom! (Sajnos nem tudtam fenykepet kesziteni mert nagyon picike) Udvozlettel Csilla

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Földi Ildikó válasza genitális szemölcs témában

Kedves Kérdező!

A leírása alapján az elváltozás apró condylomának (nemi szervi szemölcsnek) tűnik, akkor is lehet HPV fertőzés, ha párjának nincsenek tünetei. Amint lehetősége lesz rá érdemes felkeresnie nőgyógyászat.

Kérdés: 2012. augusztus 13., 21:36; Megválaszolva: 2012. augusztus 15., 23:10
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Bőrkinövések a végbélnyilás...
Tisztelt Doktor! Az utóbbi héten végbélnyílásom körül körkörösen apró bőrkinövésekét észleltem, ami néha viszket. Fájni nem fáj....
Mennyi idő után mutatható ki a...
Patkány által terjesztett betegség
Nyaki nyirokcsomók
Toxoplasma vizsgálati eredmények