Nemibetegsés

Tisztelt Doktor Úr/Nő! 2 éve a péniszemen piros, égető foltok jelentek meg. Ha olyan kedvük van eltünnek és később visszajönnek. 2 urulógusnál, 5 börgyógyásznál és 1 keleti olrvoslásssal foglalkozó embernél voltam. Kezeltek rüh-atkával, candidával és trichomonas-al. A teljes kúrát/terápiát megcsinátam, de javulás nem jelentkezik. A piros foltok ritkán viszketnek, ha jól vettem észre hő hátására nagyobbodnak. A foltok mellé húgycsőgyulladás is párosul. Jelenleg trichomonas kezelés alatt állok így a szedett gyógyszerekhez csak ezt tudom írni, a többire nem emlékszem, de kb. 10 féle kenőcs és 2 tabletta candidára, rüh atkára pedig egy fehér folyadék. Köszönöm a segítségét!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza nemi betegség témában

Sajnos valószínű, hogy nemi úton terjedő fertőzése van, a célzott kezelés céljából forduljon személyesen STD szakrendelésre.

Kérdés: 2012. augusztus 12., 12:24; Megválaszolva: 2012. augusztus 16., 23:28
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Covid vakcináció
Echinacea cseppek és Pfizer oltás
Mikor képződnek antitestek?
Sztrók utáni Covid vakcina felvétel
Két oltás egymás után