ueraplasma

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Alhasi fájdalomra, csípő, zavaros vizeletre mikrobiológiai vizsgálat során Ueraplasma-t diagnosztizáltak nálam. Amennyiben tudom ez a betegség nemi úton terjed. Párommal egy éve vagyunk együtt, de mindig is óvszerrel védekezünk, és csak most jött elő ez a betegség. óvszerhasználatnál is szükséges őt is kivizsgáltatni? mással nem volt kapcsolatom mióta együtt vagyunk.Tényleg csak nemi úton terjed? továbbá azt szeretném kérdezni, hogy nyaralni készülök és egy hónapos gyógyszer szedést doxycyclint javasoltak. Ezen időszak alatt lehet fürdenem nyaralás alatt? Vagy ueroplasma alatt nem ajánlatos? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Netti

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza ureaplazma fertőzés témában

A betegség nemi úton is terjed, hüvelybe megtalálható kórokozó.

Az óvszer használat mellett is, a partner kezelése célszerű.

Fürdeni lehet.

Kérdés: 2012. augusztus 09., 14:20; Megválaszolva: 2012. augusztus 12., 13:57
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Ureaplasma urealyticum fehér folyás...
Tisztelt Doktor Úr/NŐ! Lányomnak, 2011.augusztusa óta visszatérő fehér túrós folyása van, mely viszketéssel és a vizeléskor való csípéssel...
Ureaplazma
Panaszaim kb 2 eve kezdődtek, mikor osszekerültem jelenlegi párommal.Fehöres szinű folyásra panaszkodtam, törletvétel után megállapitották, hogy...
Nyaki nyirokcsomók
Toxoplasma vizsgálati eredmények