Condyloma kezelése

Jó napot kívánok! A nemi szervem környékén szemölcsök jelentek meg.Nem szeretnék orvoshoz menni, az ezüstkolloid hasznos lehet? Ha feltétlenül szükséges az orvos akkor urológushoz vagy bőrgyógyászhoz kell fordulni? Veszélyes ha nem kezeltetem? Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Stehlich Gábor válasza condyloma témában

Tisztelt Kérdező!

Ne kezelgesse otthon. Bőrgyógyászhoz menjen. Ez egy fertőző betegség, vírus okozza. Ha nem kezeli, átadhatja a partnernek is és szóródhat.

Tisztelettel: Stehlich Gábor

Dr. Stehlich Gábor
Dr. Stehlich Gábor Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus
Kérdés: 2012. augusztus 06., 13:31; Megválaszolva: 2012. augusztus 06., 16:40
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Elég-e a koronavírus elleni...
3 éve hőemelkedés
Sputnyik oltási reakció
Covid oltás
Astra zeneca oltás