Hpv vagy condyloma? Szükséges újabb teszt?

Tisztelt Doktornő/Úr! Már több mint 3-éve elkaptam a Hpv-t, pénisz, száj és végbélen is.Kikezeltek, és voltam HPV-teszten is, ami negatív lett. Mellékeltem küldtem egy képet, amin látszik egy kis pötty a péniszen, amiből van még 3-daran rajta, de ezeket hiába kezeltem bármivel visszajöttek (nem nőnek, nem sokasodnak, csak ott vannak és fényben észrevenni öket) , pedig Hpv.teszten azon területről is vettek mintát. ez valami Visszamaradott szemölcs lehet? v.börelváltozások? Újból kapcsoltatra szántam el magam és nagyon félek emiatt még mindig, mert már voltun úgy együtt 1x. és a gumióvszer sem véd tudom teljesen, ha ez még az volna. Mellesleg allergiás is vagyok rá:) Újból menjek el megnézetni? tesztre? v.egy alaposabb kivizsgálásra? Köszönöm válaszukat előre is! Tisztelettel

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza herpesz témában

Kedves Kérdező!

Valószínűleg ismét kiújjult a HPV, melyet bőrgyógyász tudna leginkább igazolni, kzelni.

Keressen fel egy bőrgyógyászt, s mutassa meg magát neki!

Kérdés: eddig mivel és hogyan kezelték a HPV fertőzését?

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. június 17., 14:44; Megválaszolva: 2012. június 21., 10:39
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
STD lelet értelmezése/kérdések
Tényleg csak Covid, vagy valami...
Védőoltás Meningococus
Karantén, Immunrendszer, ovikezdés
Covid teszt oltás előtt