Hiv fertozes

Tisztelt Holgyem/Uram! A hiv fertozes tunetei milyen hamar jelentkezhetnek, es pontosan mik is lennenek azok? Lehet kicsit tulstresszelem a dolgot, ezert is irok, egy kis megnyugtato valasz jol jonne. Kinnt elek londonban, es egyik 'jol' sikerult alkoholos ejszaka utan lefekudtem egy prostitualtal. A lany teljesen apoltnak tunt es ezt o is mondta mielott megtortent hogy tiszta es apolt. Hasznaltunk ovszert is, de az aktus utan vettem csak eszre hogy az teljesen szetszakadt. Masnap elkezdtem olvasgatni az interneten a hiv fertozesrol, es nagyon megijedtem.masnap ugyanis megfajdult a torkom (bar eleg hideg soroket is ittunk elozo este) .es 4-5 nap mulva nagyon nathas lettem, keveske fejfajassal kombinalva. Hasmenesem egyaltalan nem volt es lazam sem, a nyirokcsomoim sem voltak bedagadva.meg egy picit el van dugulva az orrom, de mar a koptetoktol felszakadozott a kohogesem is ami inkabb szarazkohoges volt.Semilyen mas kankora vagy egyeb nemi betegsegre utalo tunetem nincs azota sem. Lehetseges hogy elkaptam a hiv virust, es ezek lehettek annak a tunetei vagy ez egyszeru kis megfazas lenne? (hozzatennem hogy a munkahelyemen nagyon sokszor megyek be a hutokamraba kiizzadva, es eleg sokszor meg szoktam fazni ezelott is.) Szerintem csak tul parazom a dolgokat (legalabbis remelem) , de tesztre mindenkeppen elmegyek majd! Kerem irjon valami megnyugtatot! Elore koszonom!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza témában

Kedves Kérdező! Gyakran a HIV fertőzést követően nem jelentkezik semmilyen tünet, de időnként valóban előfordulhatnak influenza szerű tünetek a fertőzést követő 2 hétben. Remélhetőleg önnél nem erről van szó és a szexuális aktus és az azt követő megfázásos tünetek csak véletlen egybeesést mutatnak. Amint ön is írja, a legmegnyugtatóbb egy HIV teszt elvégezése lenne, ennek leghamarabb a megfertőződés gyanújától számítva 2 hét múlva van értelme és a vizsgált teszt-módszertől függően 3 hónap múlva szükség lehet a megismétlésére.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. június 16., 04:10; Megválaszolva: 2012. június 17., 16:17
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Védőoltás Meningococus
Karantén, Immunrendszer, ovikezdés
Veszettség fertőzés
Acute HIV?
CMV fertőzés hatása...
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Terhességem 21.hetében (tavaly június) egy TORCH teszt aktív CMV fertőzést igazolt. CMV IgG/CLIA (Liaison):112,0 U/ml...