Nemi élet

Tavaly nyáron voltam nőgyógyásznál és kiderült hogy gomba fertőzésem van! Ez kezelve lett és írt ki az orvos fogamzásgátlót! Három hónapig szedtem! Már két hónapja nem szedem! Ma nemi aktust folytattam a párommal és 5 perc után arra lettünk figyelmesek hogy sok fehér túrós váladék jelent meg péniszén a hüvelyemből! Eléggé meg vagyok ilyedve fogalmam sincs mi lehetett! Olvastam a neten a gomba fertőzés előjeleit de magamon egyiket sem vettem észre így tippem sincs mi lehet! Várom válaszát! Köszönöm!

Dr. Csuth Ágnes válasza gombás fertőzés témában

A tünetek alapján valóban gombás fertőzés valószínű. Javaslom, hogy alkalmazzon Gynoxin hüvelytablettát, ha párja panaszos lenne, ő pedig Lomexin kenőcsöt. Ha 7-10 nap múlva tünet jelentkezne, illetve van még váladék, keressen fel nőgyógyászt!

Kérdés: 2012. április 24., 13:18 ;Megválaszolva: 2012. április 25., 10:31
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
gomba lenne?
Tisztelt Dr.Nő/Úr! Nemrég gombás fertőzésem volt, a páromnak is, és az lenne a kérdésem, hogy ez orálisszexel átterjedhet a szájba/nyelvre?...
Nőgyógyászati probléma
Szeretnék választ kapni arról, hogy miért alakulhat ki rendszeresen hüvelygomba fertőzés? Befolyásolja e ezt a folyamatot a pajzsmirigy betegség?...
Péniszgomba.
Kedves Doktor Úr / Nő. 12 - évvel ezelőtt az nélkül, hogy bármely hölggyel szexuális kapcsolatot létesítettem volna, apró piros, égő, viszkető...
Ágyéki viszketés
Tisztelt webdoktor. Olyan problémám lenne, hogy kb. 3 hónapja voltam bőrorvosnál nagyon erős ágyék hajlati viszketéssel amihez kellemetlen szag...
Mitől viszket?
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Barátnőmmel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Végbéltájéki viszketése van, ami kirepedezéssel jár a gát környékén is....