HIV vagy gyomorrontás

Tisztelt Doktor! Két héttel ezelőtt volt egy orális (oda-vissza) kapcsolatom, orgazmus nem történt, de ettől még kerülhetett Hív a szervezetembe. Majd a két hét után hasmenés, erős hasi görcsök, fáradékonyság, hőemelkedés kínzott, viszont két nappal előtte, egy gyorsétteremben fogyaszotottam, egy kétes eredetű hamburgert, majd a hamburger elfogyasztása után néhány órávál kezdődtek a fentebb említett tünetek. Mit gondol mi állhat a háttérben?!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a HIV fertőzés témában

Kedves Kérdező! A védekezés nélküli orális szex közben átvihető a HIV, de ennek esélye igen kicsi. A saját megnyugtatása végett menjen el egy anonim szűrésre.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. április 16., 20:41; Megválaszolva: 2012. április 17., 18:47
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Koronavírus, vesegyulladás
Tisztelt Dr! Ukrajnában élünk, kórházakba már csak a legsulyosabbakat fogadják, full tele van, orvosok házhoz nem jönnek, járóbeteg ellátás...
Együttalvás Covid ...
Hpv. Condyline használata alatti szex.
COVID utáni izomfájdalom
*Sürgős* Kutya harapás, Mennyire...