• Influenza és hőmérséklet: ok-okozati összefüggések

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Biomérnök hallgatóként a témához ellenőrzött, hivatkozható _szakirodalmat_ keresek, akár magyar, akár angol nyelven. A problémára nem megoldás a neten fellelhető igen nagyszámú, ám egyetemi szintű dolgozatban nem hivatkozható anyag. Olyan cikk(ek)re / tanulmány(ok)ra / kutatási anyag(ok)ra / (tan)könyvre van szükségem, aminek a fellelhetősége (szerző, megjelenés, kiadó, stb.) szakmai oldalról is hiteles. Segítségüket előre is köszönöm.

        Dr. Szanyi Andrea válasza a influenza témában

        Kedves Kérdező! Az ilyen típusú kérdés nem tartozik a portal profiljába, de annyi segítséget adhatok, hogy használja a tudományos irodalomkereső oldalakat. Pl. Pubmed, valamint biztos kaphat segítséget az egyetemi könyvtárosoktól is.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. április 12., 22:46; Megválaszolva: 2012. április 15., 11:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: