• Felfázás vagy gonorrhea?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Az lenne a kérdésem, hogy ha ugyanazokat a tüneteket produkálom mint egy kankós beteg, lehet e felfázás?! Körülbelül egy hete szexuális életet éltem a párommal (21) és kipróbáltuk az anális szexet is. Ez délután volt. Estére már elkezdett fájni a vizelet illetve székletürítés. Majd rá 1-2 napra megnéztük hogy vajon mi lehet a baj. Lefotóztattam a párommal a problémás területet és a meglátásaim szerint a hüvely bemeneti nyílása szélén kipirosodott, esetleges gennyes sebféléket fedeztem fel. Majd azt éreztem hogy a nagy szeméremajkakon szőrtüszőgyulladás van. ( pattanások, amiket puszta kézzel nem tudtam kinyomni) Már iszonyatosan égető érzés az ha pisilek. Fogcsikorgatva teszek mindent. Viszont 2 dolog van ami nem hagy nyugodni. 1. A párom csak velem él szexuális életet. Ezt tanusíthatom. Ezáltal kizárónak tartanám ha tripperes lennék. (Tünetek: vizelési inger, vizeletüritési fájdalom, hüvelyi folyás, láz, medencei fájdalom, gennyfolyás) - tegnap előtt este lázasodtam csak be és azóta fáj a torkom is. 2. Mikor a fürdőkádban zuhanyzok és a vízsugár éri a fájó területet, kb. pár másodpercig fáj majd semlegessé tesz minden fájdalmat...ha tehetném csak ott pisilnék. Tervezem hogy elnézek egy urológushoz kezdetként, hátha tudna valami okosat mondani. Mert így én is és a párom is szörnyen érezzük magunkat. Előre is köszönök mindent!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nemi betegség témában

        Az anális szex után nem ritka az ilyen panaszok előfordulás, ugyanis a végbélben meglévő bakteriális flóra agresszív gyulladást okozhat a hüvelyben, a szeméremtesten, a húgyutakban. Mielőbb STD szakrendelést keressenek fel mind a ketten!


        Kérdés: 2012. április 10., 21:31; Megválaszolva: 2012. április 12., 10:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: