• Comb és herezacskó között és ánuszon lévő lógószemölcshöz hasonló szemölcs okozhatta HPV?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Hónaljamnál és a nyakamnál egy-egy darab logószemölcs van. Szoktam borotválni a hónaljamat, de általában a szemölcs körüli részt kiszoktam hagyni. Persze a nemiszerv és az ánusz körüli részt is szoktam borotválni és általában egy borotvát használok hozzájuk. Lehet, hogy átvittem a a logószemölcsöt azokra a részekre és azért sokszorosodtak meg, mert továbbra is borotválom? Esetleg HPV-vírust kaptam el? Hozzáteszem vettem a patikában "Vérehulló kecskefű" kivonatot és azzal kenegetem ezeket a szemölcsöket.

        WEBBeteg szakértő válasza a vírusos szemölcs témában

        Kedves Kérdező! A vírusos szemölcs átvihető egyik testtájról a másikra. A vérehulló fecskefűtől vannak korszerűbb módszerek, illetve a nemi szervi szemölcsöka a hagyományos vény nélkül kapható szerekkel nem kezelhetőek, ezért bőrgyógyászati szakrendelés felkereséses javasolt.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2012. április 05., 22:10; Megválaszolva: 2012. április 06., 12:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: