• Kiheverem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        2 éves kisfiam éppen most lábadozik kifelé a 3 napos hányás lázzal és 5 napos hasmenés vírusból. Én 4 napja lettem erőtlen, 2 napig belső lázam volt (remegtem, izzadtam, aludtam), azóta sem tudok semmit sem megenni, csak aludnék, és inni is csak vizet iszok kis mennyiségben. Ha fekvő helyzetbe kerülök, éjjel elkezd fájni az arcom, t5alán a fogam - fogaim (pedig épek, nincs bajuk) és nyíllal, míg fel nem kelek. Elképzelhető, hogy nem vagyok beteg, csak a sok probléma kicsit legyengítette az idegrendszeremet? Végül is én nem hányok, semmilyen székletem nincs és már a láz is elmúlt, csak a nem evés miatt gyenge vagyok. Válaszukat köszönöm és sok sikert kívánok munkájukhoz (nagy szükség volt egy ilyen oldalra).

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fertőzés témában

        Kedves Kérdező! A leírt állapot vírusfertőzésnek megfelelhet, még ha nem is hány vagy nem is megy a hasa. Javaslom, hogy alkalmazzon probiotikum-kúrát, C-vitamin szedjen, és fogyasszon bő folyadékot! Ha néhány nap alatt sem javul állapota, keresse fel a háziorvost! Jobbulást!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. április 02., 08:01; Megválaszolva: 2012. április 03., 09:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: