• Aids teszt eredménye menyire biztos?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt dr nö dr ur! 2009 dec volt egy felelötlen sexuális kapcsolatom, 2010 május 6 án csináltatam hiv tesztet ami eredménye negativ lett! 3 hete csináltak hepatitiszb ag tesztet ami szintén negativ lett! jelenlegi párommal közös kisbabánkat várjuk, szeretnék megnyugodni ennyi idö után ellfogadható ez eredmény! elöre is köszönöm válaszukat!

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi betegség témában

        Kedves Hölgyem! Nincs oka aggodalomra, az eredmény pontos.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 31., 10:48; Megválaszolva: 2012. április 02., 13:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: