• HIV fertőzsé

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Jó napot! A kérdésemet lehet, hogy egy kicsit furcsán fogom leírni, de remélem érthető lesz! Kezet fogtam egy fertőzött (HIV) emberrel, akinek a hüvelykujján egy előző napi vágott sérülés volt (ami még nem hegedt be)! Az én kezemen pedig egy friss nyílt sérülés, ami pár órával azelőtt még vérzett! Mikor kezet fogtunk az ő hüvelykujja (ahol a sérülése volt az ujjbegyében) pont hozzáért(lefedte) az én friss sebemhez. Kb. 2mp-ig. Kérdésem az, hogy van e rá esély, hogy megfertőzödhettem! Válaszát nagyon köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a HIV fertőzés témában

        Kedves Kérdező! A leírás alapján az esély szinte nulla, de teljesen kizárni csak HIV-teszttel lehet a fertőzést, menjen el 6 hét múlva egy tesztet csináltatni.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 28., 16:09; Megválaszolva: 2012. március 29., 11:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: