hüvelygomba-orális szex

A barátom orálisan kielégített, miközben hüvelygombám volt. Sajnos ezt akkor nem tudtam, a viszketés arra utalt, hogy csak szárazságról van szó. (olyan gyógyszert szedek, aminek szárazság is tünete) Csakhogy mellette folyásom is volt, és most már biztos hogy hüvelygombám volt. Az lenne a kérdésem, hogy a barátom elkaphatta-e szájon át a betegséget, lehet-e valamilyen fertőzése miattam, és ha igen, hogyan kezeljük? 2 hete történt, eddig semmilyen tünet nem jelentkezett a barátomon.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza hüvelygomba témában

Kedves Kérdező!

A hüvelyben problémát okozó gombák egészséges körülmények közt is jelen vannak a szervezetben, így ha a partnere immunrendszere ép, akkor nem fognak gondot okozni.

Kérdés: 2012. március 26., 14:40; Megválaszolva: 2012. március 27., 07:39
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Nogyogyaszat
mar nagyon regota kuzdok egy dologal.regota van feher folyasom es viszketesem es a nemi eletben ez zavar amikor a parommal egyutt vagyunk akkor a kozosules...
Nemi érintkezés utáni égő...
Tisztelt Dr.Úr/Nő! A problémám a következő: Mostanában elég gyakran történik velem, hogy a sexuális aktus után, égő, viszkető érzést...
huvelygomba
Tisztelt Szakerto! 18 eves lany vagyok. Par hete kinyalt es megujjazott a baratom es azota viszket a puncim, illetve eg, amikor pisilek. Ez azt jelenti...
Gombás fertőzés
Tisztelt Doktor úr/ Doktor nő! Néhány nappal ezelőtt a hüvelygomba jól ismert tünetei jelentek meg nálam, égő viszketés, kellemetlen folyás....
Hüvelygomba kezelés
Jó napot kivánok! Hüvelygombám van, nem tudok elmenni orvoshoz, mert külföldön vagyok és eztán lesz egészségügyi biztosításom. Rendeltem...