• hüvelygomba-orális szex

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A barátom orálisan kielégített, miközben hüvelygombám volt. Sajnos ezt akkor nem tudtam, a viszketés arra utalt, hogy csak szárazságról van szó.( olyan gyógyszert szedek, aminek szárazság is tünete) Csakhogy mellette folyásom is volt, és most már biztos hogy hüvelygombám volt. Az lenne a kérdésem, hogy a barátom elkaphatta-e szájon át a betegséget, lehet-e valamilyen fertőzése miattam, és ha igen, hogyan kezeljük? 2 hete történt, eddig semmilyen tünet nem jelentkezett a barátomon.

        Dr. Veress Dóra válasza a hüvelygomba témában

        Kedves Kérdező! A hüvelyben problémát okozó gombák egészséges körülmények közt is jelen vannak a szervezetben, így ha a partnere immunrendszere ép, akkor nem fognak gondot okozni.


        Kérdés: 2012. március 26., 14:40; Megválaszolva: 2012. március 27., 07:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: