Egyszerű influenza vagy már szövődményes?

Hétfőn belázasodtam 38.2-t mértem mikor hazaértem. Izomfájdalom főleg a combomban, nagyon erős hurutos köhögés mellkasfájdalom, nátha és a többi finomság.........Kedden voltam háziorvosnál aki szerint influenza azt mondta hogy pihenjek igyak sok folyadékot, vitamint vegyek magamhoz és majd rendbe jövök. Hát azóta roszabb. Ma éjjel 39 fokig felszökött a lázam, akkor vettem be lázcsillapítót, de csak ideig óráig hat aztán újra visszakúszik 38-38.5 közé. Ma délelőtt már észre vettem hogy a torkom is fáj és vérbő. Ez normális az influenzánál? Mármint ez nem egy szövődmény remélem. Előre köszönöm Anna

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a influenza témában

Kedves Anna! Ez egy influenzavírus okozta fertőzésbe belefér, ha még most is panaszos, keresse fel a háziorvost!

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. március 21., 16:44; Megválaszolva: 2012. március 23., 10:52
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Együttalvás Covid ...
Hpv. Condyline használata alatti szex.
COVID utáni izomfájdalom
*Sürgős* Kutya harapás, Mennyire...
Hpv szájüregi