• Hepatitis C fertőzésem lenne?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Véradáson a Hepatitis C az eredményem reaktív lett, amit tovább küldtek kivizsgálni, ahol kiderült, hogy negatív.Viszont 3 havonta ebben az évben el kell mennem ellenőrző vizsgálatra.Nem értem, még nem 100 %-ra biztos, hogy negatív? Vagy csak ez kötelező vizsgálat? Viszont rettentően félek attól, hogy HIV-em van, igaz a teszt negatívat mutatott.Befolyásolhatja a HCV teszt eredményét egy másik fertőzés, pl. HIV?

        Dr. Rákóczi Éva válasza a hepatitis C témában

        Tisztelt Kerdezo! Ugy gondolom, megnyugodhat, a hepatitis eredmenye felol, hiszen negativ volt. A kontroll csupan ovatossagbol van. A HIV fertozest biztonsaggal nem zarja ki a negativ teszt, ezt ismetelni kell, mert lehet egy olyan ablak periodus, mikor meg a teszt negativ a fertozottseg ellenere.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 20., 19:23; Megválaszolva: 2012. március 23., 10:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: