• Herpesz elmúlása után mikor lehet vért adni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Szakértő! Sajnos a számon évente több alkalommal is megjelenik a herpesz. Tudomásom szerint a "tünet" elmúlta után 1 hónappal lehet vért adni, ez így van? Vagy ha ilyen jellegű problémám van, akkor inkább ne is adjak vért?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a herpesz témában

        Egy hónappal a vírusfertőzés után adhat vért.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 20., 18:04; Megválaszolva: 2012. március 21., 12:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tiszta orrok, nyugodt napok