• mikor lehetek újra biztonságosan a barátnőmmel?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr/Nő! Kb 3 hónapja összeszedtem valahonnan a bőrgyógyász szerint uszodaszemölcsöt az alhasi és nemi tájékra (1 mm-nél nem nagyobb gömbszerű, bőrszinű fájdalommentes zsírfényű gömböcskék), amit az sztk-s bőrgyógyász 2 hetente lefagyaszt. A lefagyasztottak nem újulnak ki, viszont újak folyamatosan jönnek, amiért a bőrdoki felírt immunrendszer működését fokozó gyógyszert, ezt 2 hete szedem, most nem látok újat, de 1-2 fél mm-es nagyságút mindig találok... Azóta nem voltam együtt a barátnőmmel, nem akartam megfertőzni, kérdezem, hogy mikor lehetek újra együtt biztonságosan a barátnőmmel? Várom megtisztelő válaszukat!

        Dr. Stehlich Gábor válasza a vírusos szemölcs témában

        Tisztelt Kérdező! Népiesen ez az uszodaszemölcs. A rendes neve: Molluscum contagiosum. A vírus lappangási ideje 8-10 hónap is lehet. Ha vannak látható elváltozások, akkor fertőz. Ha még nem látszik, de ott van, akkor is. Ha már nincs egy db. sem, akkor elméletileg 2-3 hét után lehet próbálkozni. Tisztelettel. Stehlich Gábor


        Dr. Stehlich Gábor
        Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Stehlich Gábor

        Kérdés: 2012. március 17., 19:33; Megválaszolva: 2012. március 19., 15:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő! Toxoplasma laboreredmény értékelésében szeretném a segítségét kérni. Jelenleg 6 hetes terhes vagyok, januárban már volt egy toxoplasma labor, ami akkor friss fertőzésre utalt, és el is vesztettem a babát. Annak az értékei:...
        Tisztelt Doktor Úr, Doktor nő! A pénteki nap folyamán egy hajléktalan hölgy segített nekem, mert bajba kerültem. Megkért, hogy cserébe vegyek tőle egy újságot, amit árult.... megtettem, viszont a kezem kissé hozzáért az övéhez és ugye az...
        Üdvözlöm Nemrég írtam Önöknek hogy kislányom szerintem övsömörös. Tegnap elvittem orvoshoz és valóban az...egy durván 3cm és csík van melllkasa és a hasa között oldalt összesen 13 hólyagból áll. Inkább csak viszket neki néha,...
        Üdvözlöm A kislányom 9 éves a a hasa és a mellkasa között az oldalán kb 2 cm csíkban 12 db kicsi hólyagot fedeztem fel. Viszket neki néha és néha ég neki. Naponta max 2-3 alkalommal. Fájdalma nincs.Félek hogy övsömör de leginkább azért...