• Elkaphatom a szifiliszt a kezemen keresztűl?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        udvozletem,,, azt szeretném megkérdezi, hogy el kaphatom e a szifiliszt úgy ha a partnerem a kezembe ( tenyerembe ejakulalt ) csak késom vettem észre, hogy a péniszém van egy kerek alaku felélynek nézheto defekt,,, az egyik heréjém a mellékhere meg volt duzzadva.. kérdésem az, hogy el kaphatom e a szifiliszt ilyen modon,, a lezemet lemostem 10% chloraminos oldattal dezinfikáltam és bekentem még Prontoderm MRSA elleni géllel. vagy a treponemámak mindegy, hogy hol furodik bele a borbe koszonom szépen a választ udvozlettel malacka

        WEBBeteg szakértő válasza a szifilisz témában

        A behatolási kapu a bőr is lehet, javasolt STD szakrendelés felkeresése.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 14., 15:38; Megválaszolva: 2012. március 19., 08:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: